Wij realiseren

uw droom zwembad!

Bouwkundige tegelbaden

Bouwkundige tegelbaden werden vroeger vooral binnen aangelegd, maar we zien ze steeds vaker buiten. Met dank aan de nieuwste technische ontwikkelingen die tegels en de lijm steeds beter bestand maken tegen temperatuurschommelingen. Daardoor is de kans dat ze kapotvriezen steeds kleiner. En valt er eens eentje af, dan lijmt u hem zo weer vast, met speciale onderwaterkit.

Aan een bouwkundig tegelbad hangt een relatief hoog prijskaartje. Natuurlijk zijn er voordelen. Je kunt een eigen finishing touch aanbrengen: een speciaal patroon van tegels, het familiewapen op de bodem van het bad. Ook prachtig: een compleet geïntegreerde spa waarbij u zo van het zwembad het bruisende water inzwemt.

Bouwkundige foliebaden

Een bouwkundig foliebad kent geen beperkingen in afmetingen, diepte en vorm. Wilt u een bad in de vorm van een hart of een riant zwembad met olympische afmetingen? Alles kan. Een bouwkundig foliebad – de naam zegt het al – wordt bekleed met folie. En die folie is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en prints. Anders dan bij een bouwkundig tegelbad hoeft het bassin zelf niet waterdicht te zijn; het wordt namelijk afgedicht met de folie.

Benieuwd hoe we van jouw project een succes kunnen maken?