Wij realiseren

uw droom sauna!

Maatwerk sauna

Een maatwerk sauna is een sauna die volledig naar uw eigen wens is ontworpen en gebouwd. Dit betekent dat u de afmetingen, vorm, inrichting en stijl van de sauna zelf kunt bepalen.

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een maatwerk sauna. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

  • Personalisatie. Een maatwerk sauna is de perfecte manier om uw persoonlijke smaak en voorkeuren te laten zien. U kunt de sauna precies zo ontwerpen als u wilt, zodat deze perfect past bij uw woning en uw levensstijl.
  • Functionaliteit. Een maatwerk sauna kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Als u bijvoorbeeld een sauna wilt die toegankelijk is voor mensen met een handicap, dan kan dit worden gerealiseerd met een maatwerk sauna.
  • Kwaliteit. Een maatwerk sauna wordt meestal gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt met de hand gebouwd door vakmensen. Dit zorgt voor een sauna van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat.

Wij vragen u zelf mee te denken met het ontwerp van de sauna. Hier zijn enkele tips voor het ontwerpen van een maatwerk sauna:

  • Denk na over de grootte en vorm. Hoeveel mensen willen er tegelijkertijd in de sauna kunnen zitten? Wilt u een rechthoekige, ronde of andere vorm?
  • Kies de juiste inrichting. Welke soort stoelen of bank wilt u in de sauna? Wilt u een waterval of andere voorzieningen?
  • Overweeg de stijl. Wilt u een traditionele sauna of een meer moderne look?

Benieuwd hoe we van uw project een succes kunnen maken?