Wij realiseren

uw droom spa!

Inbouw spa

Een inbouw spa is een spa die in de grond wordt ingegraven. Dit zorgt voor een mooie en moderne uitstraling en maakt de spa gemakkelijk toegankelijk.

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een inbouw spa. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

  • Mooi uiterlijk. Een inbouw spa ziet er vaak mooier uit dan een vrijstaande spa. De spa is volledig ge├»ntegreerd in de omgeving en maakt deel uit van het ontwerp van de tuin of het terras.
  • Gemakkelijk toegankelijk. Een inbouw spa is gemakkelijk toegankelijk. U hoeft niet over een trap of andere obstakels te stappen om in de spa te stappen.
  • Meer ruimte. Een inbouw spa kan groter zijn dan een vrijstaande spa. Dit geeft u meer ruimte om te ontspannen en te genieten van de spa.

Als u op zoek bent naar een spa die mooi is, gemakkelijk toegankelijk is en veel ruimte biedt, dan is een inbouw spa een goede keuze.

Acryl Spa’s

Hier zijn enkele tips voor het kiezen van een inbouw spa:

  • Denk na over de grootte en vorm. Hoeveel mensen willen er tegelijkertijd in de spa kunnen zitten? Wilt u een rechthoekige, ronde of andere vorm?
  • Kies de juiste inrichting. Welke soort zitplaatsen wilt u in de spa? Wilt u jets, een waterval of andere voorzieningen?
  • Overweeg de stijl. Wilt u een traditionele spa of een meer moderne look?

De kosten van een inbouw spa zijn afhankelijk van de grootte, vorm, inrichting en stijl van de spa. In het algemeen zijn inbouw spa’s duurder dan vrijstaande spa’s. Uiteindelijk is de beste keuze voor u afhankelijk van uw individuele behoeften en budget.

Betegelde Spa’s

Benieuwd hoe we van uw project een succes kunnen maken?