• Beschrijving
  • Meer

 

Product omschrijving

 

De SpeakerBal is vernieuwd: SpeakerBal 2! Met de nieuwe drijvende en draadloze SpeakerBal 2 kunt u net als met de eerste versie draadloos genieten van uw muziek overal in en om het huis. U plaatst de zender ergens op een droge plek en sluit uw iPhone, MP3-speler of andere muziek bron aan via de koptelefoon of tulp-aansluiting. De muziek wordt zo draadloos doorgestuurd naar de SpeakerBal 2, die u zelfs in uw (zwem)bad kunt laten drijven. Het draadloze bereik is ongeveer 50 meter. Maar de SpeakerBal 2 kan meer!

 

De SpeakerBal 2 heeft naar de draadloze functie ook de mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf een USB-stick of SD-kaart. U stopt de USB-stick of SD-kaart ín de SpeakerBal 2 en kunt zo overal naar uw muziek luisteren. Doordat de SpeakerBal 2 nu geen gebruikt maakt van het draadloze station gaan de batterijen nog langer mee. Als laatste muziek mogelijkheid kunt u gebruik maken van de ingebouwde FM-radio!

 

De SpeakerBal 2 is waterdicht en daarom ideaal voor gebruik in de uw badkamer, spa of zwembad, maar natuurlijk ook gewoon in uw tuin. Als u oplaadbare batterijen gebruikt kunt u die in de SpeakerBal 2 opladen. U kunt tot 10 SpeakerBallen op één zender aansluiten.

Typenummer:

SVS20

Functies:

Draadloos, MP3 vanaf USB of SD, FM-radio

Speakers:

2 x 2 inch, 5 cm.

Frequentie bereik:

40 Hz - 12 KHz

Muziekvermogen:

2 x 4W RMS

Zendtechnologie:

863 Mhz

Bereik draadloos systeem:

Tot 50 meter

IP-waarde:

IPX7

Stroom SpeakerBal:

6 x AA batterijen of adapter DC 5V

Oplaadfunctie batterijen:

Ja

Stroom zender:

6V DC adapter of 4 x AA batterijen

Speelduur:

6 tot 10 uur

Afmetingen zender:

16 x 9 x 9 cm

Afmetingen SpeakerBal:

Omtrek 53 cm

SpeakerBal

Splash Vision
SVS20
Bestel